Successful Work Team

Maatwerk

We hebben het vaak te druk en er wordt veel van ons verwacht.

Er is de druk die we onszelf opleggen, prestatiedruk, druk als gezin, sociale druk, digitale druk en noem maar op.

Druk zijn kan ons helemaal opslokken waardoor we onszelf soms vergeten en juist de dingen die goed voor ons zijn overslaan.
 

Regelmatig ontspannen is belangrijk voor mentale fitheid, verzuimpreventie en reïntegratie.

 

Voor bedrijven verzorg ik op locatie ontspanningssessies meet aandacht voor iedere deelnemer. Ik werk met groepen tot 12 personen. Indien de groep groter is dan 12 personen, worden 2 aparte aansluitende sessies georganiseerd.

Lessen variëren in lengte naar uw wensen.

Ik werk met 3 cycli van 8 weken.

Als ontspanningstrainer heb ik ervaring met actieve en passieve methodes om uw medewerkers te helpen vitaler en gelukkiger te zijn voor een betere gezondheid en prestatie.

Gun uw medewerkers ontspanningssessies op maat en profiteer als bedrijf van de gunstige resultaten die ontspanning hen biedt.

AdobeStock_108119745.jpeg

Effecten

Onthaasten is een veelgebruikt werkwoord. Mensen zoeken rust en lijken steeds harder te zoeken, zonder het te vinden.

Stress is niet het probleem, niet goed herstellen is wat ons nekt. Stress heeft ten onrechte een slecht imago. Stress geeft de nodige focus. Maar stress en herstel moeten elkaar in balans houden.

En daar kom ik in spel.

Ontspannen kan je leren en ontspanning heeft positieve effecten op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers:

✓ Effectiever werken

✓ Meer scherpte en helderheid

✓ Betere concentratie en focus
✓ Vermindering van de gevolgen van stress
✓ Minder vermoeidheid -> meer energie

✓ Minder rusteloosheid en betere slaap

✓ Een gevoel van rust en balans
✓ Betere hantering van stress situaties

✓ Jezelf tot rust kunnen brengen bij spanning

✓ Verlichting psychosomatische klachten

01-11-18-4614_edited.jpg

Sessies

Voor alle bedrijven die welzijn en gezondheid willen bevorderen en het ziekteverzuim willen verminderen bied ik verschillende mogelijkheden.

Wij gaan aan de slag met praktische oefeningen die iedere werknemer direct toe kan passen, zowel thuis als op het werk.

Technieken zijn o.a.:

Bij Progressieve Relaxatie worden eén voor één de spiergroepen aangespannen en vervolgens ontspannen. Door de ontspanning van het lichaam worden ook stress en angst verminderd. Met deze methode kan bij regelmatig te oefening chronische pijn door spierspanning worden voorkomen.

Fascia Fit is een subtiele trainingsvorm met als doel de gezondheid van het bindweefsel te verbeteren. Met zachte massage ballen en rollen wordt spanning in het lichaam ontdekt en aangepakt. Hoofdpunten zijn het creëren van ruimte voor een diepere ademhaling, betere lichaamshouding en een blij gevoel.

ZENbody Balance staat voor evenwicht, beweging en totale ontspanning. Vloeiende bewegingen wisselen af met balanshoudingen. De focus op de ademhaling kalmeert de geest. De les wordt afgesloten met een lange eindontspanning.

foto portfolio.jpg
Kennismaken

Bedankt voor uw aanvraag!