Van vermoeid naar genieten...

Hallo lieve helper,

Ik ben bezig een online programma te ontwikkelen voor mensen die na een burn-out, depressie of chronische ziekte niet meer kunnen werken of nog niet werken of net zijn begonnen met het opbouwen.

Mijn doel is niet helen, maar ondersteunen.

Het gaat mij niet erom om iemand weer aan het werk te zetten. Ik wil graag helpen als iemand stap voor stap wil proberen zich weer meer energiek te voelen en weer te kunnen genieten van het leven.

Ik heb zelf een burn-out gehad en zat in een lichte depressie na een zware fase in mijn leven. Ik weet hoe het voor mij voelde, maar iedereen is anders. Iedereen heeft andere behoeftes en zit in een andere fase.

Daarom wil ik jouw graag om hulp vragen, zodat ik de juiste hulp kan bieden.

Mijn enquête bestaat uit 5 delen. Sommige vragen beantwoord je makkelijk met één of enkele woorden of geef je een cijfer, andere vragen gaan iets dieper. Je mag altijd kort antwoorden. Wees niet perfectionistisch. Er komen soortgelijke vragen voor. Antwoord gewoon wat als eerste in je op komt.

Ik ben erg dankbaar voor iedereen die mij gaat helpen, om het perfecte programma neer te zetten om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Het invullen is natuurlijk anoniem.

Wil je op de hoogte blijven en misschien een beta-launch deelnemer worden voor een extra laag tarief?

Schrijf je dan graag hiernaast / hieronder in.

Lieve groet, Susan

P1010112++.JPG
P8150834_edited.jpg

Ik blijf graag op de hoogte van verdere ontwikkelingen van dit programma.

Typ aub je voornaam '+online', dan kom je op de juiste lijst te staan.