top of page

Fibromyalgie Massages

Fibromyalgie werd nogal eens onderschat. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor deze aandoening. 

Fibromyalgie patiënten bleken veel baat te hebben bij ontspannende massages, maar dit was niet voldoende. Daarom werd er een massagevorm ontwikkeld die zich specifiek richt op fibromyalgie klachten.

Het meest kenmerkende symptoom van fibromyalgie zijn de pijnpunten op diverse plaatsen op het lichaam. Andere klachten zijn slaapstoornissen, tintelende handen en voeten, stijfheid, duizeligheid, migraine en concentratieproblemen.

 

Ik biedt 3 verschillende massages aan, die jouw symptomen kunnen verlichten. Iedereen is anders en heeft ook binnen deze 3 massages andere behoeften. Zo vindt de een een stevige massage van nek en schouders juist heerlijk, maar bij de verklevingen bij de ribben moet de massage ontzettend zacht toegepast worden, de ander krijgt juist napijn van een stevige schoudermassage.

 

Voordat we beginnen met de massage bespreken we altijd hoe het gaat, welke symptomen overheersend zijn op het moment en hoe lang je kan liggen.

Naast losse massages van 30 en 45 minuten biedt ik ook een pakket aan. Het bestaat uit 8 afspraken van 45 minuten, waarvan 30 minuten massage en daarnaast het bespreken van een een leefstijlvragenlijst die je thuis in kan vullen. Je krijgt dan ook kleine opdrachtjes mee. De prijs voor het pakket is 250 Euro.

Als je interesse hebt om een afspraak te maken voor een fibromyalgie massage stuur dan graag een email: mindful.ontspannen@gmail.com

bottom of page