Mindful Ontspannen Online - stap voor stap naar bewustzijn voor wat jou goed doet om eindelijk bij te komen en je lichaam en geest de kans te geven om te herstellen - voor een leven vol vrede, vrijheid en vreugde.

Susan is de oprichter van Mindful Ontspannen Online en ze wil je graag helpen: stap voor stap naar bewustzijn voor wat jij nodig hebt om te herstellen van een leven vol stress. Alleen als je leert te voelen wat goed voor je is, kan je een leven vol vreugde, vol liefde voor jezelf en anderen en vol energie leven. Misschien vind je jezelf in een van de beschrijvingen beneden terug. Voor velen begint de weg naar balans met het herkennen dat het tijd is om iets te veranderen.

 

Dankzij eenvoudige ontspanningstechnieken kan ook jij rust en vrede vinden. Je gaat ontdekken wat jou helpt om te relaxen en hoe je jouw accu's kan opladen. Leer de gedachtentrein stop te zetten. Probeer bewust van deze momenten te genieten en realiseer je dat niets doen soms heel effectief kan zijn. Zo ga je op jouw tempo van het gevoel dat alles teveel is naar het gevoel van vrede en dat je het aankan, wat er ook zal komen. Je komt tot rust en blijft in balans. Doe je mee?

Bewustzijn voor wat jij nodig hebt helpt je niet alleen om op te laden en tijd voor jezelf te nemen. Dat is de eerste stap. Op je weg naar balans wil je mischien wel 3 versnellingen terugschakelen. En als je dan alles met meer rust kan benaderen is het tijd om kijken wat je nog verder kan doen om lichaam en geest in balans te brengen. Ontspanning is er maar een deel van. Susan nodigt je uit om nog veel verder te gaan. En ook dat kan binnen Mindful Ontspannen Online. Hier wordt je ondersteund om je eigen recept voor welzijn te vinden.

Wil jij ontspanningstechnieken leren die je je hele leven lang gaan begeleiden?
Wil jij leren hoe je gezond kan eten, zodat het bij jou persoonlijk past?

Wil jij eindelijk een routine vinden voor ontspanning en beweging die je gelukkig maakt?

Wil jij leren te voelen wat jij nodig hebt om vrolijk en energiek door het leven te gaan?

Mindful Ontspannen Online opent haar deuren op 25 mei. Je kan kiezen of je je voor 3 of voor 12 maanden inschrijft.

 Jouw 

van hot naar her ->

Soms is alles gewoon te veel.

Je voelt je moe en gespannen, maar je probeert alle ballen in de lucht te houden en dat is niet altijd makkelijk.

Soms reageer je emotioneel. Stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en piekeren horen inmiddels vaak gewoon erbij.

Je weet dat je iets wilt doen om regelmatig je rust te pakken, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.

 weg 

vertragen ->

Als je uit de hoge versnelling komt laat je het herstelproces beginnen. Hier zet je een mentale stap richting ontspannen. Je laat het 'moeten' langzaam los. Je stelt jezelf centraal.

Je basisspanning verlaagt.

Je staat dus toe dat je systeem tot rust komt en ondersteunt dit proces met ontspannende oefeningen en meditaties, wandelingen, gezonde voeding en lekker niksen.

naar

routine vinden ->

Je bent rustiger geworden en voelt nu duidelijk een verschil tussen spanning en ontspanning. Niet iedere dag is hetzelfde en je bent op speurtocht gegaan naar wat jij kan doen om te relaxen en wat beweging en voeding voor je kunnen betekenen.

 Je vindt langzaam je regelmaat en kan steeds makkelijker ontspannen. Je hebt weer energie om regelmatig te bewegen en goed voor jezelf te zorgen.

balans:

in balans blijven

Je bent een nieuw mens. Door ontspanning te hebben geïntegreerd in je leven ben je bewuster geworden en ga je nu anders om met uitdagingen.

In een stressvolle situatie adem je eerst rustig door en maak je slimme keuzes i.p.v. direct te regeren. Je weet nu  dat je niet altijd hoeft te  knallen.

Je hebt geleerd naar jezelf te luisteren. Je eet gezond en beweegt regelmatig.

 Mindful Ontspannen Online

Wat kan je verwachten?

 

Om de 3 maanden staat een groot thema centraal. Hier duiken wij de diepte in.

 

Onafhankelijk van hoever je je misschien al hebt verdiept in een thema of je begint helemaal bij nul, er wordt voor je gezorgd. Je wordt begeleid door live lessen, video's, audio's, specifiek advies voor jouw vragen en situatie en je haalt motivatie uit de groep. Jullie gaan de weg samen volgen naar bewustzijn voor wat je blij, gezond en energiek maakt.

Wie is de groep?

In juni starten jullie samen met Mindful Ontspannen. Tijdens de online live lessen 1x per week ontmoeten wij via Zoom om ervaringen uit te wisselen. Ineractie in een veilige omgeving wordt geboden in de besloten groep in de gratis app. Als je gestresst voelt en moe bent kan het enorm fijn zijn om contact te hebben met gelijkgestemde deelnemers. Iedereen heeft soms wat extra motivatie nodig. Soms wil je gewoon een beetje herkenning van hoe je voelt. Soms weet je misschien even niet meer verder. Dan kan je gewoon in de groep vragen hoe anderen met zo een situatie omgaan. Je bent niet alleen.

Wat zijn de grote thema's?

Mindful Ontspannen (zomer 2020 - juni, juli, aug)

Centraal staat hier het leren en oefenen van ontspanningstechnieken, die je voor de rest van je leven gaan begeleiden. Je wordt ondersteund door live lessen, audio's en achtergrond informatie rondome het thema ontspanning.

Mindful Voeding (herfst 2020 - sep, oct, nov)

Hier wordt je begeleid om stap voor stap uit te vinden welke voeding bij jou past. Dit doen we door te bespreken wat gezonde voeding inhoud, waarom iedereen andere voorkeuren heeft en wat jij kan doen om energie uit je eten te halen in plaats van een opgeblazen buik, hoofdpijn of een zwaar gevoel.

Mindful Bewegen (winter 20/21 - dec, jan, feb)

Of je nou super sportief bent of je billen niet van de bank af krijgt, er is voor iedereen iets te leren over bewust bewegen, zodat het bij jou past. Misschien heb je dat zetje nodig om te beginnen en de stappen om niet gelijk te ver te gaan. Of misschien sport je regelmatig, maar haal je er niet echt energie uit, omdat wat je doet niet bij je past. Wij gaan het uitzoeken en vooral uitproberen.

Mindful Zijn (voorjaar - 2021 - maart, april, mei)

Hier komt alles samen. Door bewustzijn te ontwikkelen voor wat jou energie geeft, voor wat jij nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn, ben je rustiger geworden en is het nu tijd om motivatie te halen uit wat je hebt bereikt en plannen te maken voor een leven vol glimlachen, dankbaarheid en liefde voor jezelf.

Wat zit er nog meer bij?

Iedere vrijdag komt een nieuwe yoga les van ongeveer een half uur erbij.

Dit zijn ontspannende lessen met en zonder tennisballen en altijd met een heerlijke eindontspanning.

Je kan al deze lessen (ontspanningsyoga, fascia yoga, qi gong, ZENbody Balance e.z.v.) downloaden.

Meditaties en fantasiereizen voor ontspanning tussendoor worden regelmatig toegevoegd. Ook die kan je downloaden.

Startdatum is 1 juni

 

Mindful Ontspannen Online is dé plek waar jij uit kan vinden wat je nodig hebt voor innerlijke vrede, liefde voor jezelf, geluk  en energie om die dingen te kunnen doen, die jij leuk vindt.

Ben jij op zoek naar een duidelijke benadering over wat je kan doen om gewoon weer goed te voelen?

De basis is ontspanning. Je zal voor de rest van je leven hier baat van hebben. Altijd wanneer jij ontspanning nodig hebt weet jij dan wat je kan doen om tot rust te komen.

De volgende stappen zijn voeding die bij je past en beweging die jij blij maakt en gezond houdt in plaats van je meer te belasten.

 

Je ziet het al, bewustzijn voor wat JIJ nodig hebt en wat bij jou past heeft de hoogste prioriteit bij alles wat je hier gaat leren.

Doe mee en vindt jouw weg van stress, spanning en vermoeidheid naar vrede, herstel en balans.

De deuren voor Mindful Ontspannen Online gaan open op 25 mei en je kan t/m 7 juni nog inschrijven. Daarna is het niet meer mogelijk om voor deze periode mee te doen.

Je kan nu inschrijven. Klik beneden op het plaatje met 'ik doe mee'.

In de zomer 2020 ga je 2 ontspanningstechnieken leren. Dit gaan we doen in live online lessen en je ontvangt audio's om te downloaden en ondersteunde informatie als tekst.

 

In de groep in de gratis app kan je met andere deelnemers chatten en vragen stellen. Jullie kunnen elkaar motiveren en tips geven.

In het kort: Wat zit in het zomer pakket?

3 maanden toegang tot de online omgeving met:

 1. wekelijks een nieuwe yoga les (download mogelijk)

 2. wekelijks een live online les ter begeleiding om 2 ontspanningstechnieken te leren met de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen

 3. audio's om de technieken te oefenen

 4. meditaties en kleine oefeningen om je eigen routine te vinden

 5. informatie rondom het thema ontspanning

 6. toegang tot de besloten groep voor contact met Susan en de deelnemers

Wat zijn de kosten?

Tot 7 juni kan je nog met korting boeken. Daarna is het niet meer mogelijk om voor deze periode mee te doen. De prijs wordt verhoogt voor de volgende periode.

Doe nu mee als je van deze korting wilt profiteren.

Toegang zomer 2020 - juni t/m augustus

Mindful Ontspannen
42 Euro voor 3 maanden

Toegang juni 2020 t/m mei 2021

Mindful Ontspannen, Voeding, Bewegen en Zijn
149 Euro voor 12 maanden

Wat zijn de voorwaarden?

 1. Je kiest zelf je abonnement (3 of 12 maanden). Na het verlopen van je abonnement stopt je toegang automatisch. Verlengen kan natuurlijk altijd.

 2. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren en je zal in dit geval een terugbetaling ontvangen.

 3. Nadat de 14 daagse periode van het herroepingsrecht is verlopen is geen terugbetaling meer mogelijk.

 4. Je hebt toegang tot de ledensite gedurende de looptijd van je abonnement. Binnen deze tijd kan je de video's en audio's luisteren en ook downloaden.

 5. Het downloaden van de video's en meditaties is dus toegestaan, maar alleen voor eigen privé gebruik.

Lees beneden wat andere deelnemers vinden van Mindful Ontspannen Online en zet vandaag nog je naam op de wachtlijst.

Ik doe mee
  • Facebook

  REVIEWS

  Hoe heb jij je massage ervaren?

  Hoe heb jij je les ervaren?