zomer sessies >>

Mindful Ontspannen

Dankzij eenvoudige oefeningen leer jij hier rust en vrede vinden. Rust voor jou, altijd als jij het nodig hebt.

Je wordt ondersteund door live lessen, audio's en achtergrond informatie rondom het thema ontspanning.

Wij oefenen spierontspanning, autogene training, meditatie en proberen verschillende ademhalingsoefeneingen.

najaar sessies >>

Mindful Voeding

Hier wordt je begeleid om stap voor stap uit te vinden welke voeding bij jou past. Dit doen we door te bespreken wat gezonde voeding inhoud, waarom iedereen andere voorkeuren heeft en wat jij kan doen om energie uit je eten te halen.

Thema's zijn o.a. ook de zuur-base-balans, bloedgroepvoeding en ayurveda.

winter sessies >>

Mindful Bewegen

Ons leven wordt beheerst door gewoonten, gezonde en ongezonde. In de oertijd moesten wij nog bewegen om te overleven. Nu is het aan ons om actief te blijven om gezondheid en levensvreugde te bevorderen. Met Mindful Bewegen leer jij je lichaam te voelen en gezonde gewoontes onderdeel te maken van jouw levensstijl.

voorjaar sessies

Mindful Zijn

Door bewustzijn te hebben ontwikkeld voor wanneer je een pauze nodig hebt, wat jou energie geeft en voor wat jij nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn, ben je een stuk rustiger geworden. Nu is het tijd om dieper in te gaan op waar je het moelijk hebt en wat jij nu verder kan doen voor een leven vol glimlachen, dankbaarheid en liefde voor jezelf.

Susan Wange @ Mindful Members

P1030835_edited.jpg

Mindful Members is een lidmaatschap. Het is is jouw plek...

> om uit te vinden wat jou goed doet

> om bij te komen van stress en ongezonde gewoontes

> om lichaam en geest ondersteuning te bieden om te herstellen

> voor een leven vol vrede, vrijheid en vreugde

 

Misschien vind je jezelf in een van de beschrijvingen beneden terug. Voor iedereen begint de weg terug naar balans met het herkennen dat het tijd is om iets te veranderen.

Bewustzijn voor wat jij nodig hebt helpt je niet alleen om op te laden en tijd voor jezelf te nemen. Dat is de eerste stap. Als je dan alles met meer rust kan benaderen is het tijd om te kijken wat je nog kan doen om lichaam en geest in balans te brengen.

Ik nodig je uit om nog veel verder te gaan. Wil jij ondersteuning om je eigen recept voor welzijn te vinden? Doe dan mee bij Mindful Members. Om de 3 maanden staat een ander thema centraal. De beschrijving vindt je boven op deze pagina.

In het najaar 2021 kan je je inschrijven voor de volgende periode: Mindful Ontspannen

Jouw weg naar balans >>

van hot naar her ->

Kipje

Soms is alles gewoon te veel.

Je voelt je moe en gespannen, maar je probeert alle ballen in de lucht te houden en dat is niet altijd makkelijk.

Soms reageer je emotioneel. Stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en piekeren horen inmiddels vaak gewoon erbij.

Je weet dat je iets wilt doen om regelmatig je rust te pakken, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.

vertragen ->

Schildpad

Als je uit de hoge versnelling komt laat je het herstelproces beginnen. Hier zet je een mentale stap richting ontspannen. Je laat het 'moeten' langzaam los. Je stelt jezelf centraal.

Je basisspanning verlaagt.

Je staat dus toe dat je systeem tot rust komt en ondersteunt dit proces met ontspannende oefeningen en meditaties, wandelingen, gezonde voeding en lekker niksen.

routine vinden ->

Bij

Je bent rustiger geworden en voelt nu duidelijk een verschil tussen spanning en ontspanning. Niet iedere dag is hetzelfde en je bent op speurtocht gegaan naar wat jij kan doen om te relaxen en wat beweging en voeding voor je kunnen betekenen.

 Je vindt langzaam je regelmaat en kan steeds makkelijker ontspannen. Je hebt weer energie om regelmatig te bewegen en goed voor jezelf te zorgen.

in balans blijven

Flamingo

Je bent een nieuw mens. Door ontspanning te hebben geïntegreerd in je leven ben je bewuster geworden en ga je nu anders om met uitdagingen.

In een stressvolle situatie adem je eerst rustig door en maak je slimme keuzes i.p.v. direct te regeren. Je weet nu  dat je niet altijd hoeft te  knallen.

Je hebt geleerd naar jezelf te luisteren. Je eet gezond en beweegt regelmatig.

Mindful Members - ontspanning, voeding, beweging & zijn

mindful members new.png

Ben jij op zoek naar een duidelijke benadering over wat je kan doen om gewoon weer goed te voelen? De basis is ontspanning. Je zal voor de rest van je leven hier baat van hebben. Altijd wanneer jij ontspanning nodig hebt, weet jij wat je kan doen om tot rust te komen.

De volgende stappen zijn voeding die bij je past en beweging die jou blij maakt en gezond houdt in plaats van je meer te belasten.

Je ziet het al, bewustzijn voor wat jij nodig hebt en wat bij jou past heeft de hoogste prioriteit bij alles wat je hier gaat leren.

Doe mee en vindt jouw weg van stress, spanning en vermoeidheid naar vrede, herstel en balans.

De deuren voor Mindful Members gaan weer open in het najaar 2021. Maak een account aan en betaalt makkelijk online. Je hebt 14 dagen de tijd om je aankoop te annuleren en zou in dit geval je volledige betaling teruggestort krijgen. Je kan dus rustig kijken of Mindful Members bij jou past.

Deze winter periode kan dan je gebruiken om stap voor stap thuis te komen in je eigen lichaam. Dat betekent meer aandacht, meer ruimte, minder pijn en meer energie. In de groep op de gratis app kan je met andere deelnemers chatten en vragen stellen. Jullie kunnen elkaar motiveren en tips geven.

Volunteers

Samen sterk

Je wordt begeleid door live lessen, video's, audio's, specifiek advies voor jouw vragen en situatie en je haalt motivatie uit de groep.

Jullie gaan de weg samen volgen naar bewustzijn voor wat je blij, gezond en energiek maakt. Tijdens de online live lessen ontmoeten wij via Zoom om ervaringen uit te wisselen. Interactie in een veilige omgeving wordt geboden in de besloten groep in de gratis app. Als je je gestresst voelt en moe bent kan het enorm fijn zijn om contact te hebben met andere deelnemers. Iedereen heeft soms wat extra motivatie nodig. Soms wil je gewoon een beetje herkenning van hoe je voelt. Soms weet je misschien even niet meer verder. Dan kan je gewoon in de groep vragen hoe anderen met zo een situatie omgaan. Je bent niet alleen.

Ice Skating with Friends

Mindful Ontspannen

3 maanden toegang tot de online omgeving met:

 1. ontspanningscursus - ontspanning is de basis
   

 2. wekelijks een nieuwe yoga les (download mogelijk)
   

 3. toegang tot een selectie van meditaties voor ontspanning, verbinding met je lichaam, dankbaarheid en zelfliefde
   

 4. toegang tot de besloten groep voor contact met Susan en de deelnemers
   

 5. 3x per maand een live zoom les om het thema te bespreken, vragen te stellen en samen te oefenen

   

Playing Guitar for Money

De kosten

74 Euro voor 3 maanden

139 Euro voor 6 maanden

199 Euro voor 9 maanden

249 Euro voor 12 maanden

 

Signature

De voorwaarden

 1. Na het verlopen van je abonnement stopt je toegang automatisch.

 2. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren en je zal in dit geval een terugbetaling ontvangen.

 3. Nadat de 14-daagse periode van het herroepingsrecht is verlopen is geen terugbetaling meer mogelijk.

 4. Je hebt toegang tot de ledensite gedurende de looptijd van je abonnement. Binnen deze tijd kan je de video's en audio's luisteren en ook downloaden.

 5. Het downloaden van de video's en meditaties is dus toegestaan, maar alleen voor eigen privé gebruik.
   

Mindful Beweging - wat houdt dat in?

Mindful Bewegen is gebaseerd op twee hoofdthema's:

* Je lichaam leren voelen en begrijpen - met aandacht en bewustzijn voor de connectie tussen lichaam en geest.

* Jouw eigen bijdrage aan het onderhoud van jouw lichaam voor de gezondheid van je hele wezen.
 

De meeste van ons zijn zich ervan bewust dat we niet genoeg bewegen en kennen de gevolgen voor de gezondheid.
Maar er zijn obstakels. Kennis alleen helpt niet om nieuwe gezonde gewoonten in en op te bouwen. Ook is de stap om gewoon te beginnen met trainen vaak veel te groot.


Ben je uitgeput door stress, trauma, burn-out of een chronische ziekte? Heb je pijn van een oud letsel? Dan ga je niet zomaar sporten.


Als jij moe bent en uitgeput (fysiek en/of emotioneel), als je vaak en misschien zelfs dagelijks pijn ervaart is er niet aan te denken dat je gaat joggen of gewichtheffen.

Je wilt eerst weer in verbinding komen met je lichaam en voelen wat bij jou past en wat jij nodig hebt om langzaam weer op te knappen en rustig in beweging komen, zonder te ver te gaan. Je wilt onder begeleiding proberen wat wel nog kan.

Daarom heeft Susan een rustig programma ontwikkeld vol begrip en liefde voor een moe en/of gespannen lichaam zoals die van jou.

Door middel van bodyscan oefeningen, aardings- en ademhalingsoefeningen, embodiment, zelfevaluatie van pijn en emoties in je lichaam, ontspanning, plezier, meditaties en affirmaties, movement snacks, zelfheling en nog veel meer kom je weer bij jezelf en ontwaak je je innerlijke energie om vrij en gelukkig te kunnen leven.

Mindful Bewegen

Wat kan dat voor mij doen?

Ontvang informatie en een uitnodoging als je weer mee kan doen. Mindful Members is open voor inschrijvingen 4x per jaar.

Bedankt voor het inschrijven!

De wekelijkse yoga video's nodigen je uit om zachtjes in beweging te komen. Er zijn lesjes ontspanningsyoga, yin yoga en yoga met qi gong om in verbinding te komen met je lichaam, spanning los te laten en op te laden.

Ze eindigen allemaal met een lange eindontspanning en worden opgenomen in een mooie omgeving voor een extra relaxte sfeer bij het meedoen.