zomer sessies >>

Mindful Ontspannen

Centraal staat hier het leren en oefenen van ontspanningstechnieken.

Dankzij eenvoudige oefeningen leer jij hier rust en vrede vinden. Rust voor jou, altijd als jij het nodig hebt.

Je wordt ondersteund door live lessen, audio's en achtergrond informatie rondom het thema ontspanning.

najaar sessies >>

Mindful Voeding

Hier wordt je begeleid om stap voor stap uit te vinden welke voeding bij jou past. Dit doen we door te bespreken wat gezonde voeding inhoud, waarom iedereen andere voorkeuren heeft en wat jij kan doen om energie uit je eten te halen in plaats van een opgeblazen buik, hoofdpijn of een zwaar gevoel.

winter sessies >>

Mindful Bewegen

Misschien heb je dat zetje nodig om te beginnen en de stappen om niet gelijk te ver te gaan. Misschien sport je regelmatig, maar haal je er niet echt energie uit, omdat wat je doet niet bij je past. Heb je pijn bij het bewegen? Je gaat leren voelen wat jij nodig hebt en hoe je lichaam wilt bewegen.

voorjaar sessies

Mindful Zijn

Door bewustzijn te ontwikkelen voor wat jou energie geeft, voor wat jij nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn, ben je rustiger geworden en is het nu tijd om motivatie te halen uit wat je hebt bereikt en plannen te maken voor een leven vol glimlachen, dankbaarheid en liefde voor jezelf.

Susan Wange @ Mindful Members

Mindful Members is een lidmanschap. Het is is jouw plek...

> om uit te vinden wat jou goed doet

> om bij te komen van stress en ongezonde gewoontes

> om lichaam en geest ondersteuning te bieden om te herstellen

> voor een leven vol vrede, vrijheid en vreugde

 

Misschien vind je jezelf in een van de beschrijvingen beneden terug. Voor iedereen begint de weg terug naar balans met het herkennen dat het tijd is om iets te veranderen.

Bewustzijn voor wat jij nodig hebt helpt je niet alleen om op te laden en tijd voor jezelf te nemen. Dat is de eerste stap. Als je dan alles met meer rust kan benaderen is het tijd om te kijken wat je nog kan doen om lichaam en geest in balans te brengen.

Ik nodig je uit om nog veel verder te gaan. Wil jij ondersteuning om je eigen recept voor welzijn te vinden? Doe dan mee bij Mindful Members. Om de 3 maanden staat een ander thema centraal. De beschrijving vindt je boven op deze pagina.

Vanaf 23 augustus kan je je inschrijven voor de volgende periode. Wij gaan dan aan de slag met Mindful Voeding waar je begeleid wordt om uit te vinden wat gezond eten voor jou persoonlijk is en hoe je dat stap voor stap om kan zetten om jouw doel te bereiken. Dit zal de eerste editie van Mindful Voeding zijn en je betaalt slechts 57 Euro voor 3 maanden. Maak een account aan en betaal makkelijk online.

Jouw weg naar balans >>

van hot naar her ->

Kipje

Soms is alles gewoon te veel.

Je voelt je moe en gespannen, maar je probeert alle ballen in de lucht te houden en dat is niet altijd makkelijk.

Soms reageer je emotioneel. Stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en piekeren horen inmiddels vaak gewoon erbij.

Je weet dat je iets wilt doen om regelmatig je rust te pakken, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.

vertragen ->

Schildpad

Als je uit de hoge versnelling komt laat je het herstelproces beginnen. Hier zet je een mentale stap richting ontspannen. Je laat het 'moeten' langzaam los. Je stelt jezelf centraal.

Je basisspanning verlaagt.

Je staat dus toe dat je systeem tot rust komt en ondersteunt dit proces met ontspannende oefeningen en meditaties, wandelingen, gezonde voeding en lekker niksen.

routine vinden ->

Bij

Je bent rustiger geworden en voelt nu duidelijk een verschil tussen spanning en ontspanning. Niet iedere dag is hetzelfde en je bent op speurtocht gegaan naar wat jij kan doen om te relaxen en wat beweging en voeding voor je kunnen betekenen.

 Je vindt langzaam je regelmaat en kan steeds makkelijker ontspannen. Je hebt weer energie om regelmatig te bewegen en goed voor jezelf te zorgen.

in balans blijven

Flamingo

Je bent een nieuw mens. Door ontspanning te hebben geïntegreerd in je leven ben je bewuster geworden en ga je nu anders om met uitdagingen.

In een stressvolle situatie adem je eerst rustig door en maak je slimme keuzes i.p.v. direct te regeren. Je weet nu  dat je niet altijd hoeft te  knallen.

Je hebt geleerd naar jezelf te luisteren. Je eet gezond en beweegt regelmatig.

Mindful Members - ontspanning, voeding, beweging & zijn

mindful members new.png

Ben jij op zoek naar een duidelijke benadering over wat je kan doen om gewoon weer goed te voelen? De basis is ontspanning. Je zal voor de rest van je leven hier baat van hebben. Altijd wanneer jij ontspanning nodig hebt, weet jij wat je kan doen om tot rust te komen.

De volgende stappen zijn voeding die bij je past en beweging die jou blij maakt en gezond houdt in plaats van je meer te belasten.

Je ziet het al, bewustzijn voor wat jij nodig hebt en wat bij jou past heeft de hoogste prioriteit bij alles wat je hier gaat leren.

Doe mee en vindt jouw weg van stress, spanning en vermoeidheid naar vrede, herstel en balans.

De deuren voor Mindful Members gaan weer open op 23 augustus en je kan t/m 6 september nog inschrijven. Daarna is het niet meer mogelijk om voor deze periode mee te doen. Omdat dit de eerste editie van Mindful Voeding zal zijn betaal je slechts 57 Euro voor 3 maanden. Maak een account aan en betaalt makkelijk online. Je hebt 14 dagen de tijd om je aankoop te annuleren en zou in dit geval je volledige betaling teruggestort krijgen. Je kan dus rustig kijken of Mindful Members bij jou past.

In het najaar 2020 kan je stap voor stap begeleid worden om uit te vinden hoe jij het meeste uit je voeding kan halen voor gezondheid, het gewicht dat bij je past en meer energie. In de groep op de gratis app kan je met andere deelnemers chatten en vragen stellen. Jullie kunnen elkaar motiveren en tips geven.

Volunteers

Samen sterk

Je wordt begeleid door live lessen, video's, audio's, specifiek advies voor jouw vragen en situatie en je haalt motivatie uit de groep.

Jullie gaan de weg samen volgen naar bewustzijn voor wat je blij, gezond en energiek maakt. Tijdens de online live lessen ontmoeten wij via Zoom om ervaringen uit te wisselen. Interactie in een veilige omgeving wordt geboden in de besloten groep in de gratis app. Als je je gestresst voelt en moe bent kan het enorm fijn zijn om contact te hebben met andere deelnemers. Iedereen heeft soms wat extra motivatie nodig. Soms wil je gewoon een beetje herkenning van hoe je voelt. Soms weet je misschien even niet meer verder. Dan kan je gewoon in de groep vragen hoe anderen met zo een situatie omgaan. Je bent niet alleen.

Healthy assortment of yellow foods

Het herfst pakket

3 maanden toegang tot de online omgeving met:

 1. een 'doe het zelf' ontspanningscursus - ontspanning is de basis

 2. wekelijks een nieuwe yoga les (download mogelijk)

 3. anamnese en persoonlijk advies gesprek via (video)bellen

 4. jouw stappenplan naar voeding die bij jou past

 5. informatie rondom het thema voeding

 6. toegang tot de besloten groep voor contact met Susan en de deelnemers

 7. 3x per maand een live zoom les om het thema te bespreken, vragen te stellen en soms ook gewoon om een ontspanningsoefening te doen, b.v. yoga nidra, spierontspanning of een meditatie

   

De kosten

Doe mee in het najaar als je van de korting wilt profiteren.

Toegang herfstpakket
september t/m november

Mindful Voeding
57 Euro voor 3 maanden

 

Toegang september 2020 t/m augustus 2021

Mindful Voeding, Bewegen, Zijn, Ontspanning
159 Euro voor 9 maanden

Omdat dit de eerste editie Mindful Voeding is kan je je met korting aanmelden. Het maximaal aantaal deelnemers is 20! Iedereen zal deze eerste keer toegang tot het premium pakket hebben. Dit is inclusief anamnese, persoonlijk advies en stappenplan. 

Signature

De voorwaarden

 1. Je kiest zelf je abonnement (3 of 9 maanden). Na het verlopen van je abonnement stopt je toegang automatisch. Verlengen kan natuurlijk altijd.

 2. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren en je zal in dit geval een terugbetaling ontvangen.

 3. Nadat de 14-daagse periode van het herroepingsrecht is verlopen is geen terugbetaling meer mogelijk.

 4. Je hebt toegang tot de ledensite gedurende de looptijd van je abonnement. Binnen deze tijd kan je de video's en audio's luisteren en ook downloaden.

 5. Het downloaden van de video's en meditaties is dus toegestaan, maar alleen voor eigen privé gebruik.


   

Mindful Voeding

Wat kan dat voor mij doen?

Ontvang informatie en een uitnodoging als je weer mee kan doen. Mindful Members is open voor inschrijvingen 4x per jaar.