Energie

February 15, 2018

Veel mensen denken dat ze energie moeten produceren om hun doelen te bereiken. Maar het is juist andersom. Als je je doelen met enthousiasme vervolgt, wordt de benodigde energie van het universum bereid gesteld.

 

Focus je op je doel en heb je toch geen energie, dan ligt de oorzaak volgens ayurveda in blokkades. Deze blokkades kunnen van buitenaf komen (werk, mensen, omgeving) of van binnenin (fysiek, mentaal, emotioneel).

 

De algemene maatregelen om deze blokkades op te heffen zijn het aanpassen van voeding, meditatie en het ondergaan van behandelingen zoals massages, oefeningen en reiniging/detox.

 

Misschien ken je dat: je bent moe en lusteloos, maar er zijn toch dingen, waar je voor op zou kunnen staan. Wordt je bewust van wat je energie geeft en wat je energie kost. Jij bent de belangrijkste persoon voor jezelf en jij mag kiezen wat je doet. Jij weet wat goed voor je is. Luister naar jezelf.

 

 

Belangrijk is een helder bewustzijn voor je wensen en doelen. Geef je dromen de ruimte en ruim alle obstakels uit de weg. Wordt verrast dat, door je focus op wat je wilt, je energie vanzelf zal stromen. Geniet van wat het leven jou heeft te bieden.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Recente Posts

August 14, 2018

March 17, 2018

February 15, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
    • Facebook

    REVIEWS

    Hoe heb jij je massage ervaren?

    Hoe heb jij je les ervaren?