Wat zou jij doen als je 5 weken de tijd had?

May 26, 2019

Waar ik het meest trots op ben is dat ik anders mag zijn.

 

Mijn instelling is meestal diplomatiek.

 

➤ Je kunt geen ruzie maken met mij 😜

 

Maar af en toe ben ik nogal overtuigd van iets; van een idee, een informatie of een plan.

Ik plan dus iets, houd me bezig met de voorbereidingen, vertel iedereen wat ik ga doen ... en dan kan het gebeuren ... ik verander van gedachten. 😳😳

 

➤ Omdat voorpret het grootste plezier is 😎

 

 

Stel je voor je hebt genoeg van alles en besluit dat het eindelijk tijd is om een pauze te nemen.

De Jakobsweg. Goed idee!

Dus je begint te trainen. Meerdere keren per week ga je hardlopen en doe je oefeningen voor je rug. Je kleding en de zonnebrandcrème zullen zich echter niet zelf dragen.

Als het maar kleren en zonnebrandcrème waren ... 🙊🙉🙈 - wanneer je je wandelrugzak voor het eerst probeert, komen er twijfels in je op.

 

Op internet en met je outdoor wandelgids bereidt je de reis voor. Over een week ga je weg! Yeah!

 

Maar stel je voor, je realiseert je plotseling dat alles wat je daar leest en je voorstelt, helemaal niet is wat je nu nodig hebt. De overvolle hostels, alle mensen die zo met je zullen lopen, en ... de zware rugzak!

Maar ... de vlucht is geboekt, de time-out is aangemeld op je werk.

En ... al je vrienden weten wat je van plan bent 😵

 

Dus wat zou jij in mijn plaats hebben gedaan?

 

 

Mijn eerste palpatie van de situatie zag er zo uit. Ik vroeg mijn vriend (een week voor vertrek): 'Wat zou jij doen als je 5 weken de tijd had?' Hij gaaf me dit boek: de mooiste wandelbestemmingen in Europa.

Twee dagen later werd mijn vlucht omgeboekt, een treinkaartje besteld, een nieuw jasje gekocht en een paar vrienden leren dat 'de Jakobsweg op dit moment toch niets voor mij is'.

 

Ik wilde deze wandeling als sinds 10 jaren doen. 

Mag ik je iets vertellen: het voelt zo goed om ideeën weg te gooien; om van gedachten te veranderen, zelfs als je ergens van overtuigd was.

 

Wil je weten waarom?

Omdat dat het moment is waarop je jezelf voelt. Het is het moment waarop je je afvraagt ​​of je iets doet of zegt, omdat dat altijd jouw manier is geweest. Het is de kans om je gewoontes in vraag te stellen.

We veranderen elke dag. Alles om ons heen verandert voortdurend.

Dus blijf niet vastzitten in jouw wereld van gisteren en voel in jezelf of wat je denkt, waar je je mee bezig houd en wat je automatisch in je winkelwagentje legt, nog steeds bij je past en goed voor je is.

 

 

Veel plezier en wees niet teleurgesteld als je favoriete koekjes eigenlijk niet meer echt lekker smaken. Je openheid zal je uitnodigen voor nieuwe, culinaire en andere avonturen. Ben je er klaar voor?

 

 

 

 

PS: Na ongeveer een week met mijn 'vriend' de wandelrugzak, namen we een pauze van elkaar. Na enkele pijnlijke en stressvolle dagen op de weg, moest ik toegeven dat dit soort reizen gewoon niet echt bij me past. Met een zwaar hart (vanwege de vermindering van de inhoud in mijn portemonnee) huurde ik een auto.

En weet je wat? Dat was het gelukkigste moment van mijn reis. Ik heb het gevecht met mezelf overwonnen en maakte eindelijk het beste van mijn time-out.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Recente Posts

August 14, 2018

March 17, 2018

February 15, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
    • Facebook

    REVIEWS

    Hoe heb jij je massage ervaren?

    Hoe heb jij je les ervaren?