top of page

Wij starten altijd met het invullen van een vragenlijst. Deze is erop gericht een goed beeld te krijgen van waar je nu staat, wat je belangrijkste klachten zijn en hoe we die kunnen verminderen.

 

Bij jouw intake kijken wij samen naar je symptomen, je huidige leefstijl en je algehele gezondheid. Tijdens dit consult krijg je tips en een duidelijk advies wat je kunt doen om je klachten te verminderen en om jouw behandeltraject te ondersteunen.

 

Een proefbehandeling maakt ook onderdeel uit van je intake. Zo krijg jij een goed gevoel voor wat je kan verwachten als je een aantal afspraken in gaat plannen, die je zullen ondersteunen om stap voor stap beter te voelen.

 

Na het consult maak ik een programma op maat voor je. Dit voorstel ontvang je via email.

 

Dan is het aan jou om aan te geven of ik je mag begeleiden  op jouw weg naar meer welzijn en energie.

Het intake consult met proefbehandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost 60 Euro. Je kan contant betalen of via betaal link.

Voor eventuele vervolgbehandelingen en -consulten bereken ik 30 Euro per half uur. Je kan geen losse behandelingen boeken. Ik werk met behandelplannen om je optimaal te kunnen ondersteunen naar een blijvend resultaat.

Ben je opgeknapt na je behandeltraject en wil je een onderhoudsprogramma? Dat kan wel met losse behandelingen of een rittenkaart.

In het formulier waarmee je je intake aanvraagt staat de vraag naar je voorkeursdag. De definitieve afspraak met dag en tijd maken we via email of telefoon.

Vraag hier jouw intake aan
bottom of page