top of page

Afspraken voor massages zijn alleen mogelijk in Zwijndrecht.

Wanneer je last hebt van lichamelijke problemen of ongemakken raadpleeg dan je huisarts voordat je een massage ondergaat.

Laat het mij altijd voor aanvang van de massage weten, zodat ik hier rekening mee kan houden. Jouw gezondheid is het belangrijkste!

Ontspanningsbehandeling
Gebaseerd op cranio sacraal technieken (natuurlijke golfbeweging binnen het lichaam)

Je kan de ontspanningsbehandeling doen puur om helemaal te ontspannen, weer bij te tanken, lekker in je lijf te zijn, maar het kan nog zo veel meer.

Als je ergens mee zit, voel je dat ook in je lichaam. Trauma’s en stress worden vastgezet in ons lichaam en lijden tot fysieke en emotionele problemen. Ieder van ons heeft een aantal dingen die vastgezet zijn. Het doel van de behandeling is dan ook dat je alle spanningen los kan laten - mentale, emotionele en fysieke spanningen.

De aanrakingen tijdens de behandeling voelen als thuiskomen. Het denken valt stil. Alle energie kan nu voor regeneratie en herstel worden gebruikt. De aanrakingen zijn vrij zacht en schaffen toch ruimte. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De behandeling wordt over de kleding heen uitgevoerd.

Deze behandeling is af te raden bij recent hersenletsel, hersenbloeding en epilepsie. Ik biedt deze behandeling alleen voor vrouwen aan.

Healing Touch Therapy_1
Klankmassage Zwijndrecht
Osteopath at Work

Klankschaalmassage


Ons lichaam bestaat voor ca. 65% uit water. Hierdoor worden trillingen door ons lichaam geleid.
 

Het geluid van de klankschalen kunnen wij horen en de trillingen kunnen wij voelen.

De trilling van de klankschaal verplaatst zich snel door het lichaam. Het gevolg is een innerlijke massage.

 

Door de vibraties kunnen blokkades ontdekt en spanning verminderd worden.

Bij de behandeling worden klankschalen naast en op het lichaam gebruikt. Je houdt je kleren aan.

De klankmassage is af te raden bij hartproblemen zoals hartritme-stoornissen of een pacemaker, epilepsie en ook kort na een operatie en bij psychotische kwetsbaarheid.

Hotstone-Wellness-Massage

De Hot-Stone-Massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. Het is afkomstig van vele culturen zoals de Indianen, Inca's en Maöries.


Bij een Hotstone-Massage wordt gebruik gemaakt van basaltstenen. Dit zijn sterke en compacte lavagesteenten, die de warmte lang vast houden. Daardoor kan de warmte van de stenen tijdens de massage goed in het lichaam trekken en zorgt zo voor nog meer ontspanning.

Deze massage is niet geschikt voor je als je zwanger bent, hoge bloeddruk hebt of last van een ontsteking.

Hotstone Massage Zwijndrecht
nHoofd Nek Schouder Massage Zwijndrecht

Chinese Hoofd-Nek-Schoudermassage


De Chinese Hoofd-Nek-Schoudermassage is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken.

Deze massage helpt je spieren spanning los te laten en creëert ruimte voor harmonie en balans.

Er wordt gewerkt met lichte druk van vingers en handen. Zo kunnen blokkades in hoofd, nek en schouders worden opgeheven.
Doordat drukpunten en meridianen geactiveerd worden, werkt de massage door op het hele lichaam.

Deze massage is niet geschikt voor je als je zwanger bent. Ook een whiplash, epilepsie en artrose zijn contra indicaties.

Mindfulness Massage


Mindfulness Massage is een unieke methode die je helpt je aandacht bewust te focussen door een combinatie van massage en meditatie. Dat geeft rust en herstelt daarmee balans.

Het doel van een Mindfulness Massage is niet dat je wegdoezelt, maar dat je bewust met aandacht bij jezelf blijft en zo ook veel beter van de massage kan genieten.


Voor 5 thema's (Adem, Aandacht, Loslaten, Acceptatie en Vertrouwen) zijn er 5 specifieke massages ontwikkeld.
De massages en meditaties geven inzicht in de genoemde thema's en dagen je uit om op reis te gaan naar een bewuster zelf.

Ayurveda Zwijndrecht
AdobeStock_93604145.jpeg

Ayurveda Wellness-Massage

De massage is bedoeld om afvalstoffen los te maken en

je lichaam op alle vlakken te voeden. Voor ultieme ontspanning wordt warme olie gebruikt voor de massage.

Afvalstoffen worden uit het lichaam verwijderd door de huid, je longen, nieren en darmen.

Ik wil je aanraden om op de dag van de massage en de dag daarna gezond te eten, veel water/thee te drinken en in de buitenlucht te bewegen.

Afhankelijk van je behoeftes kan de Abhyanga of

krachtig, verwarmend en met veel beweging (rajastiek) of

ietsje zachter en rustiger als een heel balancerende massage (sattvisch) worden gegeven. Ik begin altijd met een hoofdmassage en voetbad.

Het handigste is het zonder bh te worden gemasseerd en om een extra onderbroek mee te nemen, omdat er olie op gaat komen.

Deze massage is niet geschikt tijdens de menstruatie, indigestie en bij koorts. Deze massage biedt ik alleen voor vrouwen aan.

bottom of page